In de nieuwste documentaire van Famke Louise worden er veel persoonlijke dingen van haar besproken en dat heeft voor veel reacties gezorgd.

Ze verteld veel meer over haar persoonlijke leven en ook over haar ex-vriendje Snapking die lang niet altijd even goed voor haar is geweest.

Snapking is een vlogger en heet eigenlijk Tim van Teunen. Hij noemt zichzelf al een lange tijd geen Snapking meer omdat hij wel vaker bijzonder negatief in de media is geweest. De jongen is al meerdere keren aangehouden en aangeklaagd vanwege dingen die hij in het verleden heeft gedaan.

Buiten de mishandeling heeft hij Famke ook gestalked en privé beelden van haar verspreidt.

Volgens de bekende website Axed ging het zo:

“Blijkbaar werd ze achter de schermen meer dan eens geschopt, geslagen en gedwongen tot intimiteit. Het ging zelfs zo ver dat de zangeres op de spoedeisende hulp belandde met een ‘gat in haar hoofd’. Snapking dwong haar vervolgens om op beeld te zeggen dat ze tegen een nachtkastje was gevallen.”

Video online van Famke Louise die wordt geslagen door Snapking

Haar documentaire wordt zo omschreven:

“Famke Louise liet zich in het verleden leiden door de mening van anderen, maar nu wil ze zélf de regie. Een jaar lang is ze gevolgd en zie je hoe ze afrekent met de demonen uit haar verleden en zichzelf opnieuw probeert uit te vinden. De driedelige docuserie Famke Next zie je vanaf 10 november.”

De filmpjes die Snapking en Famke Louise samen vroegen hadden opgenomen zouden zogenaamd nep zijn, het waren ‘pranks’.

Er zijn veel van die filmpjes online geplaatst en het is aan jou om te beoordelen of het echt ‘pranks’ waren (wij denken van niet):


Net-binnen reacties

Welkom bij Net-binnen! Hier kan je je mening geven over dit artikel. Houd het a.u.b netjes!