Famke Louise werd inderdaad mishandeld door Snapking (video)

Famke Louise Werd Inderdaad Mishandeld Door Snapking (Video)

De nieuwe documentaire van Famke Louise is afgelopen tijd veel in de media geweest. In haar nieuwe documentaire kunnen we een kijkje nemen in haar leven maar dit keer is ze kwetsbaarder dan in de vorige documentaire. Haar nieuwe documentaire heet: Famke - Next en is te zien op Videoland.

In deze documentaire krijgen we ook te horen en te zien dat Famke Louise vroeger mishandeld is door haar ex-vriend. Het gaat om YouTuber Snapking die niet bij naam wordt genoemd in de documentaire.

Snapking is wel vaker in de media geweest vanwege zijn slechte reputatie en is toe der tijd zelfs ontslagen bij RTL omdat hij racistische opmerkingen maakte in zijn filmpjes en vlogs. Snapking gaat tegenwoordig door het leven als DieTim.

Video dat Famke Louise wordt geslagen door Snapking

Er zijn net beelden uitgelekt waarin je duidelijk kunt zien dat Famke inderdaad mishandeld wordt door Snapking en uit welk jaar ze komen weten we helaas niet precies maar we denken uit 2017 tijdens Valentijnsdag.

Het lijkt erop dat Snapking Famke op een romantische manier probeert te verrassen waarom Famke 'grappig' zegt: “Ik heb een s*a maar weet niet van wie”.

Vroeger waren dit soort 'pranks' een rage onder de jongere YouTubers, maar of dit een prank is.. Wij vragen het ons af als je kijkt naar wat ze in haar documentaire heeft gezegd.

Wat er daarna volgt kun je hieronder zelf bekijken en oordelen:

Over de auteur

Scroll naar boven