Brad Pitt heeft vorige week in Los Angeles een sprookjesachtig moment laten ontstaan door te helpen bij het voeden van de mensen die het ’t meest nodig hebben tijdens de pandemie.

Een menigte mensen staat in de rij om eten te halen uit een vrachtwagen die de 56-jarige zelf urenlang heeft gereden en gelost.

Maar velen van hen beseften niet eens dat ze in de aanwezigheid waren van een van ’s werelds meest beroemde mannen vanwege zijn ongedwongenheid en het masker dat hij droeg om zich te beschermen tegen COVID-19.

Brad Pitt geeft boodschappen aan mensen met een laag inkomen

Brad leek gelukkig en ontspannen, want dit is de eerste keer dat hij wordt gezien sinds het uit is met zijn Duitse vriendin Nicole Poturalski.

In de eerste openhartige foto’s die van hem zijn gemaakt sinds hij naar verluidt is gescheiden van zijn Duitse vriendin Nicole Poturalski, is Brad te zien als rokende sigaretten en babbelend met een brunette.

Hij had zelfs een teder moment toen een van zijn beste vrienden – de Britse kunstenaar Thomas Houseago – kwam opdagen om in te vallen.

Een ooggetuige zei: ‘Brad leek echt een held, de man ging de hele dag dag door zonder te stoppen. Alleen al het feit dat hij tijdens de Covid-tijd in een grote vrachtwagen in South Central LA reed was al verbazingwekkend.’

‘Hij was volledig toegewijd, je kon zien dat het niet zo was dat hij opdook en zijn gezicht liet zien,’ voegden ze eraan toe.

Hij had zijn handschoenen aan en hij was er evenveel en waarschijnlijk meer bij betrokken dan wie dan ook.

Zijn hart zat er in en het was gewoon een geweldig moment. Het leek alsof het de echte Brad Pitt was, die we nooit echt te zien krijgen.

‘Hij was er ongeveer 3 á 4 uur en hij stopte slechts elk uur voor een snelle drie minuten pauze om een sigaret te roken en toen was hij er weer bij.’

Brad klom achter het stuur en bestuurde de grote vrachtwagen in Zuid-Centraal LA om boodschappen weg te geven.

‘Hij pakte daar meer dozen dan wie dan ook en droeg toen waarschijnlijk zes dozen tegelijk op een kar,’ zei de bron.

Hij deed dat non-stop en toen alle dozen waren uitgeladen deelde hij ze uit aan de mensen in de rij.

Wat vind jij van Brad’s fantastische actie? Laat je mening achter door hieronder op reageren te klikken.


Net-binnen reacties

Welkom bij Net-binnen! Hier kan je je mening geven over dit artikel. Houd het a.u.b netjes!