Almere heeft er een nieuwe BN’er bij, de buurt is niet blij

Almere

Patty Brard en haar man Antoine van de Vijver hebben hun aan de Amstel gelegen pand van 266 vierkante meter met zes ton contant geld op de kop getikt. “Met het oog op de oude dag”, was Brard op zoek “naar een kleinere pied a terre op de begane grond in Nederland” en ze kwam deze in Almere tegen.

Almere Heeft Er Een Nieuwe Bn'Er Bij, De Buurt Is Niet Blij

PATTY BRARD VERRUILT AMSTELVEEN VOOR ALMERE

Haar nieuwe woning staat bovenop een duintop in de exclusieve wijk Almere Duin. Het gebied lijkt meer op een park voor toeristen, maar is eigenlijk een woonwijk. “Een exclusief huis op een bijzondere plek, op slechts 20 minuten afstand van Amsterdam-Centrum of Zuid”, zegt de makelaar. “Tussen en op de duinen zijn hoogwaardige gezinswoningen verrezen, waarvan dit huis tot het ruimste type behoort.”

Red High Rise Building
De Gemiddelde Bouwstijl In Almere

ELK NADEEL HEEFT ZIJN VOORDEEL

Bijkomend voordeel is dat Ali B niet ver weg woont en naar verluidt zijn oude beroep weer heeft opgepakt, dus het witte poeder kan binnen een kwartiertje aanwezig zijn.

DE BUREN ZIJN NIET BLIJ..

Patty onthulde haar verhuizing in Shownieuws met een grote hoeveelheid beelden van haar nieuwe woning. Het was een koud kunstje om het adres en de huisgegevens op Funda te vinden.

Ook de paparazzi inspecteerde de omgeving. Eén fotograaf koos ervoor om over het wandel- en fietspad bij Patty’s huis te rijden. Uiteraard is het verboden om over het pad te rijden, ook als je van plan bent een BN’er vast te leggen.

HOU OP!

Dat is niet normaal, vindt Patty. “Beste paparazzi! Ja, we gaan verhuizen naar Almere Duin, maar dat is toch geen reden om het voetpad in de duinen over te steken voor een foto? Daar lopen kinderen en hondjes… Doe me een lol!”, roept ze op social media.

Volgens haar is het een primeur. “Als je foto’s wilt maken, neem dan contact met me op, in plaats van een lange rit over het voetpad te maken! Eerste indruk ook voor buren. …”

Over de auteur

Scroll naar boven