Er is veel ophef rondom Ferdinand Grapperhaus de laatste tijd. Kijk naar zijn bruiloft en de opmerkingen die hij heeft over wanneer iemand anders zich niet aan de 1.5 meter afstand houdt.

Door alles wat hij heeft gedaan lijkt het vertrouwen in de minister van Justitie en Veiligheid een stuk minder te zijn geworden en heeft het waarschijnlijk ook een klap op zijn imago gehad.

Ferdinand Grapperhaus vergeet mondkapje én 1,5 meter afstand te houden bij tankstation A2

Grapperhaus heeft er alles aan proberen te doen om zijn reputatie weer eenbeetje beter te maken en het leek erop dat Nederland alles al een klein beetje aan het vergeten was. Tot gisteravond waarbij er een video werd ingestuurd dat Ferd ging tanken tussen de Lucht-West langs de A2 tussen Den Bosch en Zaltbommel.

Hier hield hij zich overduidelijk niet aan de regels wat niet heel erg slim is aangezien hij op het moment in een enorm lastige situatie zit.

Als je goed kijkt zie je de minster naar buiten lopen en zie je dat hij geen mondkapje op heeft en dat hij zich ook niet aan de anderhalve meter afstand houdt, wat hij zelf allemaal dringend adviseert.

Wij moeten wel benadrukken dat wij vinden dat we allemaal mensen zijn en allemaal wel eens een foutje maken en wat jouw mening hierover is kun je in de reacties hieronder achterlaten.

Hier is de video:

Wat vind jij van deze actie?

Laat je mening achter door hieronder te reageren.


Net-binnen reacties

Welkom bij Net-binnen! Hier kan je je mening geven over dit artikel. Houd het a.u.b netjes!