Opmerkelijke achtervolging: Dronken bestuurder probeert politie te misleiden met wel een heel bijzondere actie

A Police Car Driving Down A Street At Night

In een ongewone gebeurtenis afgelopen maandag in de Amerikaanse staat Colorado, heeft de lokale politie een bestuurder gearresteerd, wiens handelingen het verhaal lijken te zijn van een onwaarschijnlijk Hollywood-script. De bestuurder, onder invloed van alcohol, werd betrapt op roekeloos rijgedrag, maar de situatie nam een verrassende wending toen hij een truc probeerde te gebruiken om de politie te misleiden.

Het drama begon toen de politieagenten in de stad Springfield een voertuig achtervolgden dat met hoge snelheid door de straten scheurde. De adrenaline geladen achtervolging kwam tot stilstand toen de automobilist uiteindelijk werd gedwongen te stoppen.

Dronken Man Probeert Politie Te Misleiden Met Zijn Hond

Wat vervolgens gebeurde, was een scène die men zou verwachten in een komediefilm. De bestuurder, in een wanhopige poging om aan de politie te ontkomen, wisselde van plaats met zijn hond, die ook in de auto zat. De man nam de plaats in van de passagier, terwijl zijn viervoetige vriend op de bestuurdersstoel werd geparkeerd.

Na het parkeren van de auto stapte de man uit aan de passagierskant, hield vol dat hij niet de bestuurder was. Maar tot zijn ongeluk was het alleen hij en de hond in het voertuig, een detail dat zijn verhaal onmiddellijk ondermijnde.

Bij verdere ondervraging door de politie ontkende de man dat hij alcohol had gedronken en deed een vergeefse poging om te vluchten. Zijn ontsnappingspoging was van korte duur; hij werd binnen 20 meter weer aangehouden. Na zijn arrestatie bleek dat de man al gezocht werd voor twee eerdere misdrijven, waardoor hij nog dieper in de problemen kwam. Zijn trouwe hond, aan de andere kant, werd zonder aanklacht vrijgelaten.

Over de auteur

Scroll naar boven