Uit China: hitsige vrouw doet aan zelfbevrediging in de Ikea

Uit China: Hitsige Vrouw Doet Aan Zelfbevrediging In De Ikea

De meeste mensen gaan naar de Ikea om meubels en andere nutsvoorzieningen te kopen. In de gigantische Zweedse winkel is immers een ruime keuze aan handige producten te vinden.

Maar sommigen bezoeken Ikea om meer unieke redenen, zoals het proberen van de “beroemde” Zweedse Gehaktballen bijvoorbeeld… of misschien om met zichzelf te spelen. Ja, dat heb je goed gelezen, dat laatste gebeurde onlangs in een van de winkels in China.

Uit China: Hitsige Vrouw Doet Aan Zelfbevrediging In De Ikea

De politie werd op die plek geroepen en nu neemt Ikea afstand van het incident.

Veel mensen gaan naar Ikea voor de ervaring. Inspirerend Scandinavisch ontwerp en comfortabele verlichting is veel beter dan een zaterdag in een luidruchtig winkelcentrum. Maar terwijl de meeste mensen een gematigd enthousiasme voelen, zijn er mensen die een beetje te enthousiast worden als ze de meubelwinkel binnenkomen.

Masturberen – midden in een menigte

Voor sommigen is het blijkbaar erg opwindend.

Uit China: Hitsige Vrouw Doet Aan Zelfbevrediging In De Ikea

Een vrouw werd onlangs betrapt terwijl ze halfnaakt met zichzelf aan het spelen was bij het de bank en badgedeelte van een IKEA-winkel in China, meldt de Daily Mail.

In een clip die zich als een lopend vuurtje verspreidde op de sociale media, zag je deze persoon in het midden van een aanzienlijke menigte zichzelf bevredigen. Het filmpje is sindsdien offline gehaald, maar de vreemde situatie was online al geƫxplodeerd.

Het winkelpersoneel nam contact op met de lokale autoriteiten. Ikea heeft ook via een woordvoerder afstand genomen van de vreemde gebeurtenis door het af te doen als een zeer zeldzame gebeurtenis.

Mag niet nog een keer gebeuren

De Zweedse meubelgigant kondigde aan dat ze hun veiligheid zullen verhogen zodat dit soort incidenten niet meer zullen plaatsvinden.

Uit China: Hitsige Vrouw Doet Aan Zelfbevrediging In De Ikea

We kennen allemaal wel iemand die een beetje te gepassioneerd is over meubels, maar dat het tot een bepaalde opwinding zou kunnen komen had ik me nooit kunnen voorstellen.

Ken je iemand die een beetje te enthousiast is om naar Ikea te gaan? Tag ze dan op Facebook, of druk op de Deel-knop hieronder en stuur dit gekke nieuwsverhaal naar je vrienden!

Over de auteur

Scroll naar boven